Μαγικές ασκήσεις …για ένα Ταύρο!

by

Γαία -Δήμητρα

Γαία -Δήμητρα

Α. Δήμητρα, Γη -Μητέρα:
Η Μεγάλη Αγαπημένη!

Μια μικρούλα στρογγυλή σφαίρα, γαλαζοπράσινη, τρέχει συνέχεια σε ένα απέραντο σύμπαν, με πολύ μεγάλες ταχύτητες και χορεύοντας με ένα μαγευτικό ρυθμό,γύρω από τον εαυτό της, γύρω από τον ήλιο και ακολουθώντας τον, στο μεγάλο ταξίδι …με ένα σπειροειδή έλικα.
Είναι το σπίτι μας, η κατοικία, είναι η προστασία μας, είναι η Ζωή και η Αγάπη για όλα τα πλάσματα που βιώνουν τη ύπαρξη… πάνω της.
Είναι η μεγάλη αγκαλιά!
Είναι το πράσινο… το γαλάζιο, οι βράχοι, τα βουνά και οι κάμποι.
Κάνει τους Ταύρους να στέκουν και να πατούν γερά στα πόδια τους, σαν τον Ανταίο και να είναι ανίκητοι, όσο βρίσκονται σε επαφή με το έδαφος της.
Ξεκίνησε από Γαία, πέρασε στην φάση της Ρέας, μετά έγινε Δήμητρα και το μεγάλο δώρο της θεάς η μονάκριβη και πολύτιμη κόρη της, η Περσεφόνη, η ψυχή του ανθρώπου.
Τα τέσσερα στοιχεία νερό φωτιά χώμα και αέρας την αποτελούν και συνθέτουν όλα τα όντα.
Η Αύρα της περικλείει τον ζωδιακό ,την ζώνη της εκλειπτικής, γύρω της.
Ο ωροσκόπος της πλησιάζει τον πεδίο του Υδροχόου, με τουςΥδροχόους στο προσκήνιο,
τους Αιγόκερους στο παρασκήνιο του 12 οίκου, τον Πλούτωνα από τον Σκορπιό να εποπτεύει από τον 10 οίκο,
ο δε Λέων, να αναλαμβάνει όλα τα θέματα των συνεργασιών και τα σκηνικά της παράστασης, από τον 7 και οι Ταύροι την οικολογική εκστρατεία του 4ου οίκου
…. για τα επόμενα 2000 χρόνια.

Τα ενεργειακό της κέντρο, είναι στο λαιμό του ανθρώπου, στην περιοχή του σημαντικού θυρεοειδούς αδένα και επηρεάζει την φωνή,
προδίδοντας όλα τα ενεργειακά αποθέματα του.
Το βιοχημικό άλας που αντιστοιχεί είναι το Θειικό Νάτριο, το υγροσκοπικό άλας.
Το κύριο έργο του είναι να αποβάλει το υπερβολικό νερό από το σώμα.
Ένα μόριο Θειικού Νατρίου έχει την δύναμη να συλλαμβάνει και να αποβάλει από τον οργανισμό δύο μόρια νερού.
Οι τύποι του Ταύρου, είναι λυμφατικοί τύποι και το βασικό τους πρόβλημα, είναι η κατακράτηση νερού, που συνοδεύει τα προβλήματα παχυσαρκίας που έχουν.
Το άλας αυτό δεν βρίσκεται μέσα στα κύτταρα, αλλά στα μεσοκυττάρια υγρά και κανονίζει το ποσόν του νερού που παρέχεται στους ιστούς.
Έχει την ικανότητα να αφαιρεί νερό ακόμη και από φθαρμένα λεμφοκύτταρα και χρησιμοποιείται στην θεραπεία της λευχαιμίας.
Η διατροφή σε δημητριακά είναι βασική ιδίως για τις ομάδες ΑΒ αίματος που μπορούν να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες… άφοβα.

Ο Μάγος του Οζ, του Φ.Λ.Μπάουμ, είναι ένα έργο με πολλούς συμβολισμούς, από την σχέση του ανθρώπου με την Δήμητρα και η Ντόροθυ, λογική, αποφασισμένη, τολμηρή, ανεξάρτητη, καλόκαρδη, συμβολίζει τον άνθρωπο που δεν βολεύεται και αναζητά πάντα κάτι καλύτερο και την χαμένη της πατρίδα. Βαθιά μέσα μας υπάρχει ανυπολόγιστη δύναμη που πολλές φορές δεν ξέρουμε ότι την έχουμε. Χρειάζεται πίστη, αυτογνωσία, υπομονή και επιμονή για να την ανακαλύψουμε.

Ο Ταύρος της Κρήτης, είναι ο Άθλος του Ηρακλή, που αντιστοιχεί και αντιπροσωπεύει την Εποχή του Ταύρου και του… Μίνωα πριν από 4000 χρόνια,
κατά την οποία παίρνει τις εντολές από τον Δία – πριν τις πάρει ο Μωυσής-και εισάγονται τα καινούργια στοιχεία στο συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας, μαζί με τα Ελευσίνια Μυστήρια..
Βέβαια, τότε αρχίζει ο Λαβύρινθος για την ανθρωπότητα και ο Μινώταυρος που συνεχίζει να καταβροχθίζει αρκετούς.
Ο Οδυσσέας , ο πορθητής της Τροίας, φθάνει στο νησί της ευδαιμονίας και θα μπορούσε να μείνει περνώντας πολύ καλά, αλλά όμως δεν υπήρχε ένα… όμως,
που δεν τον άφηνε να κοιμηθεί… τα βράδια, ήσυχος ποτέ.
Η παγίδα των υλικών αγαθών και μιας βολεμένης ζωής, με φαγητά, τραπέζια καναπέδες και εξοχικά δεν είναι για αποφασισμένους… εξερευνητές της γνώσης.
Πολλοί όμως θα ξεχάσουν και θα ξεχαστούν, θα βολευτούν και θα διαλέξουνε να μείνουν εκεί.
Τους ‘Λωτοφάγους’, τους αναγνωρίζεις εύκολα από τα παραπάνω κιλά που έχουν, από το αυτοκίνητο τους και από τα μπουκωμένα σπίτια από τα σερβίτσια, κουρτίνες ,έπιπλα, χαλιά, τα μπιμπελό, όλα τα άχρηστα αντικείμενα που συσσωρεύουν και επιδεικνύουν, και από τα αισθήματα κατοχής που έχουν για…όλα αυτά.
Και κυρίως από την συμπαγή νοοτροπία μιας μικροαστικής αντίληψης, βαρετής, ανούσιας και συντηρητικής.
Μιας νοοτροπίας, με κάποιες ελαφροφιλελεύθερες νότες και ανησυχίες και ίχνη απλοικής κουλτούρας για να καθησυχάζουν κάποια μακρινή συνείδηση τους .
Όλοι τους καλά παιδιά, κατά βάθος, αλλά πολύ βαρετά, γιατί δύσκολα τους αντέχεις παραπάνω από μια μέρα, να βουλιάζουν στο ατέλειωτο γράπωμα από την ύλη και το τρίπτυχο:
Δουλειά= λεφτά, καλό φαγητό και άφθονο σεξ.
Στόχος τους: Να αποκτήσουν… το σκάφος!
Αυτό είναι… η ζωή, άραγε;
Η υπερβολή της Δήμητρας θα δώσει έντονο το αίσθημα της κτητικότητας, λαιμαργία με τις παρενέργειες της, άκρατο ηδονισμό, στεγνό υλισμό, αποθησαύριση.
Στις γυναίκες θα φτιάξει μαμάδες προσκολλημένες στα μαμμόθρεφτα παιδιά τους, υπερπροστασία και στους άντρες θα δώσει πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά στις γυναίκες της ζωής τους.

Όταν η Δήμητρα είναι αδύναμη ενεργειακά, ο άνθρωπος χρειάζεται γείωση,
το περπάτημα , ξυπόλητοι, με γυμνά πέλματα μπορεί να αποδειχθεί πολύ θεραπευτικό,
ίσως και για όλους μας πια, αφού ζούμε πολύ καιρό με παπούτσια σε τσιμεντένιες πολιτείες και δεν έχουμε άμεση επαφή μαζί της.
Τα ευεργετήματα του ‘πράσινου’ θεωρούνται κάτι παραπάνω από αυτονόητα και παραλείπονται…
Το πράσινο είναι ΖΩΗ και πρέπει να υπερέχει παντού
ακόμη και τα στα μπαλκόνια και τις ταράτσες είναι μια καλή… λύση.
Όλοι αναγνωρίζουμε το απαραίτητο του ζωντανού πρασίνου στην ζωής μας και το αδύνατο της ύπαρξης… χωρίς αυτό, αλλά μερικοί… το θυσιάζουν για βραχυπρόθεσμα και μικρόψυχα συμφέροντα.

Η Δήμητρα σχετίζεται με την φωνή, και ο τρόπος που μιλάμε μπορεί να μας αρρωστήσει ,
αν δεν είναι στην τονικότητα που μας ταιριάζει, γιατί απορυθμίζεται ο οργανισμός.
Ο άνθρωπος έχει διάφορους ρυθμούς αλλά και ο ίδιος …. είναι ένα ρυθμός.
Η καλή του φυσική κατάσταση και η υγεία, εξαρτάται από την αρμονία αυτού του ρυθμού και η φωνή παίζει σημαντικό ρόλο, όχι μόνο όταν μιλάει αλλά και ότι… ακούει.
Πόσες φορές βρίσκουμε ανυπόφορους μερικούς ανθρώπους ακόμη και αν λεν ενδιαφέροντα πράγματα… από τον τρόπο που μιλούν;
Οι περίτεχνες νότες ενός κλασσικού τραγουδιού όταν γεμίζουν και να δονούν ένα χώρο δίνουν ένα γερό ταρακούνημα στο σημείο της αντίληψης και το διευρύνουν.
Η Μαρία Καλλας κατέχει εδώ μια αξεπέραστη πρωτιά με την μαγική φωνή της.
Η δύναμη της φωνής είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί
να συντονιστεί με την ιδιοσυχνότητα ενός ποτηριού μπορεί και να το… σπάσει.
Απ΄τις μαγικές ιδιότητες της φωνής, ένα τραγούδι αποτελεί την συντροφιά ακόμη και του πιο μοναχικού πολεμιστή και κάποιο…τραγούδι, θα τον συντροφεύσει στο τέλος,
όταν χορέψει μπροστά στον θάνατο του και θα αναγκαστεί να αποχαιρετίσει για λίγο, την μεγάλη του αγάπη και να ακολουθήσει τον άρχοντα του κάτω κόσμου…τον Πλούτωνα, στο βασίλειο του, σύμφωνα με τον διακανονισμό, που πέτυχε η Δήμητρα, μετά πολλούς αγώνες,
για την πανέμορφη και ζηλευτή Κόρη της…
.

…από τα μυστικά μονοπάτια
της αστρολογίας
…του 21ου Αιώνα
.

τραγουδώντας σε … ντο δίεση στο νησί των Λωτοφάγων.
Λωτοφάγοι

Λωτοφάγοι

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , ,

2 Σχόλια to “Μαγικές ασκήσεις …για ένα Ταύρο!”

 1. LOCKHEART Says:

  Η ύλη είναι ένα μέσο για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και χρόνου σε αυτή την εκδήλωση της ζωής και όχι για λόγους κοινωνικής δοξασίας ή ηδονισμού.

  Η πολεμικότητα και η προετοιμασία του πνεύματος δεν κάνει διακρίσεις δεν μπορεί να εισαι λαίμαργος και να μιλάς για πνεύμα και εξέλιξη δεν μπορεί να εισαι υποχείριο του καπνίσματος του ποτού πορνος και να μιλάς για πνεύμα, δεν μπορεί ακόμα να εισαι υποχείριο της κάθε εξουσίας ακόμα και προσωπικής σου όπως επαγγελματικής και να μιλας για πνευμα να έχεις εμμονες και προσκολλήσεις που θα αποδειχτούν τροχοπέδη στην εξέλιξη σου…

  Θα τα πολεμήσουμε όλα αυτά αδέρφια μου με κάθε τρόπο και με όποιο κόστος η εξέλιξη ειναι η υπερτατη επιτευξη ενος πολεμιστή

  τα σεβη μου

 2. elzin Says:

  η εξέλιξη … της συνείδησης
  ειναι η υπερτατη επιτευξη ενος πολεμιστή
  και της Ελευθερίας
  αγαπημένε μας πολεμιστή!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: