Μαγικές ασκήσεις …για ένα Σκορπιό!

by

146567main_xena_full

Πλούτωνας

Μαγικές ασκήσεις για …τον Πλούτωνα

Β. Πλούτωνας:
Ο κυρίαρχος της σεξουαλικής ενέργειας!

Ο Σκορπιός, ο κυβερνήτης του Πλούτωνας και ο 8ος οίκος,
είναι ένα πεδίο πυριφλεγή και εκεί μέσα περπατά κάποιος στο χείλος της Αβύσσου.
Η επαφή με το ομιχλώδες υποσυνείδητο, επαφή με την τρομερή σκιά και σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου είναι κάτι που θα αποδειχτεί πολύ δύσκολο και για τους πιο δυνατούς και θαρραλέους εξερευνητές.
Αλλά, όποιος κατορθώσει και βγει περάσει από την χώρα του Άδη, θα είναι για πάντα
ένας άλλος Άνθρωπος!
Ένας άνθρωπος που έχει γνωρίσει τον εαυτό του , τα μύχια της ψυχής του και θα έχει δει τα μυστήρια του κόσμου μαζί με το …θαύμα του.
Από εκεί και μετά ελάχιστα πράγματα θα τον φοβίζουν και ελάχιστα πράγματα θα είναι αυτά που δεν θα μπορεί να κάνει.
Επειδή θα έχει γίνει ένα τίποτα, βιώνοντας την εκμηδένιση του ‘Εγώ’,
ένας κόκκος άμμου μέσα από την βαθιά σιωπή του θανάτου του , θα ξαναγεννηθεί και θα μπορεί να Είναι τα… ΠΑΝΤΑ.
Ο θεός, λέει ο οραματιστής Χαλίλ Γκιμπράν, αναπαύεται στη λογική και κινείται με το πάθος.
Αυτό το πάθος , που μπορεί να μετακινήσει βουνά, είναι το συστατικό,
των Πλουτώνειων ανθρώπων, που θα το χρησιμοποιήσουν είτε για καλό είτα για κακό, φλερτάροντας συνήθως με τον θάνατο και ζώντας στην κόψη του ξυραφιού.
Είτε με μέτρο, είτε με υπερβολή και έλλειψη, δημιουργώντας την δύναμη ή την ύβρη.
Ο Πλούτωνας είναι « ατομική βόμβα» και δεν δεν είναι καθόλου τυχαίο, που αποφάσισε να αποκαλυφθεί και να περάσει στο συνειδητό της ανθρωπότητας, το 1930, όταν άρχιζε η κατασκευή της και η άνοδος του φασισμού στην Ευρώπη και η εξερεύνηση του DNA.
Η Σταχτοπούτα, που περνάει τις ώρες της στις στάχτες με την εκπαίδευση των τυραννικών αδελφών της και της μητριάς της, μεταμφιεσμένη σε ένα δυστυχισμένο πλάσμα, μέχρι την στιγμή που θα φορέσει το γοβάκι, για να ανακηρυχτεί… βασίλισσα, εκφράζει πολλές από τις ασχολίες και τις μεθόδου ενός Σκορπιού… στον αφηρημένο πυρήνα της ιστορίας..
Οι μεταμφιέσεις είναι μέσα στις ικανότητες ενός Πλούτωνα που μπορεί να μετακινήσει το σημείο της Αντιλήψης, με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταμορφώνεται σε κάθε τι , ακόμη και σε κοράκι….
Το βιοχημικό του άλας είναι προστατευτικό άλας του θειικού ασβεστίου.
Η μελέτη του νευρικού συστήματος αποκαλύπτει ότι τα γάγγλια στην βάση της σπονδυλικής στήλης, που βρίσκονται στο ιερούν οστούν σχετίζονται με την λειτουργία των αδένων παραγωγής.
Το μεγαλύτερο , το ισχιακό νεύρο, έχει σημείο εκπήγασης το κέντρο του ιερού οστού και στέλνει σημαντικούς κλάδους , όχι μόνο στους αδένες αναπαραγωγής αλλά επιπρόσθετα στα γόνατα και στα κάτω άκρα.
Γι αυτό τον λόγο είναι φυσικό η σεξουαλική πράξη να κλέβει ενέργεια από τις ζωδιακές υποδιαιρέσεις που βρίσκονται στα κάτω άκρα.
Συγχρόνως έχει μια άμεση συσχέτιση με τον εγκέφαλο, την έδρα του Άρη.
Σε περιπτώσεις μακροχρόνιων σεξουαλικών καταχρήσεων, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στην δραστηριότητα των μελών του σώματος που νευρώνονται από το ισχιακό νεύρο και συχνά προκαλούνται παραλύσεις των κάτω άκρων.
Η υπερβολική σπατάλη σεξουαλικών χυμών και ενέργειας, έχουν επίδραση στην φαιά ουσία του εγκεφάλου και περιορίζουν την ικανότητα της να διοχετεύει ενέργεια στο σώμα.
Όχι σεξ για το σεξ!
Όχι σεξ χωρίς αγάπη ,χωρίς σεβασμό, χωρίς εμπιστοσύνη.
Όχι σεξ χωρίς έρωτα, από συνήθεια, από ρουτίνα, όχι εμπορευματοποιημένο σεξ ‘κονσέρβα’.
Όχι σε πνιγηρές ζηλοτυπικές ,ασφυκτικές σχέσεις κτητικής αναπηρίας.
Όχι παράνομο, ενοχικό, βιαστικό, επιπόλαιο, ρηχό, ευκαιριακό ή πουριτανικό σεξ.
Όχι σεξ από βία, είτε σωματική ,είτε ψυχολογική και καταναγκασμό.
Η σωστή απόσταση δυναμώνει την αγάπη… σε ουσιαστικές σχέσεις.
Όχι σεξ πριν γνωρίσεις τον σύντροφο σου, πριν τον αγαπήσεις.
Όχι επιδείξεις σεξ απήλ και περιφερόμενα προκλητικά γύναια και κίναιδοι.
Όχι νωρίς, σεξουαλικές σχέσεις στους εφήβους πριν ολοκληρωθεί ο σχηματισμός του σώματος και του μυαλού για να μπορέσουν να καταλάβουν και να κατανοήσουν την σπουδαιότητα μιας σεξουαλικής πράξης.
Όχι σεξ χωρίς επιλογή και εκλεκτικότητα.

Ναι στις σταθερές σχέσεις , στις μονογαμικές σχέσεις, στην κατανόηση, στην συντροφικότητα, στην αγάπη, στην τελετουργικότητα της ερωτικής σεξουαλικής πράξης.
Οι άντρες με μέτρο και σύνεση την κατανάλωση του σπέρματος, ενώ οι γυναίκες έχουν άλλα περιθώρια σε αυτό τον τομέα των οργασμών, αλλά ,να παραμένουν αυστηρές στις επιλογές τους και εμπνέουν σεβασμό με την συμπεριφορά τους, έχοντας οι ίδιες ένα αυτοσεβασμό

για το σώμα τους και το πνεύμα τους και γνωρίζοντας την σοβαρότητα της πράξης .
Να μη εκπίπτουν σε φθηνές καταστάσεις …ιδίως οι μητέρες και να κρατούν μία παρθενικότητα μέσα τους ξεκινώντας από τον εξαγνισμό του μυαλού, που είναι και η ουσιαστική δύναμη τους.

Ο Ηρακλής, υπακούοντας στην εντολή του Ευρυσθέα πρέπει να πιάσει τον φοβερό Κέρβερο με τα τρία κεφάλια, χωρίς όμως να τον σκοτώσει και να τον καταργήσει, σε ένα πραγματικά δύσκολο Άθλο ακόμη και για ένα ημίθεο.
Το καταφέρνει, και όταν τον βγάζει έξω στο φως, μέσω της γνώσης, που τον φωτίζει αυτό το φοβερό ζώο μετατρέπεται …σε ήρεμο σκυλάκι.
Ο Οδυσσέας, μετά από συμβουλή του Ερμή ,που του λέει πως δεν μπορείς να αρνηθείς σε μια θεά να πλαγιάσεις μαζί της ,΄δέχεται την πρόταση της Κίρκης,
που θα τον μυήσει στα μυστήρια του σεξ, αλλά δεν μεταμορφώνεται σε γουρούνι, κρατώντας την επίγνωση της πράξης και μη γινόμενος έρμαιο των ενστίκτων.
Ταυτόχρονα παίρνει ενέργεια να κατεβεί στον ¨Άδη και να ρωτήσει για τον δρόμο της επιστροφής, βιώνοντας…. ένα θάνατο !

Σε ένα ωροσκόπιο, ο Πλούτωνας, σε αρσενικά ζώδια θα φτιάξει την δεξιά πλευρά και σε θηλυκά ζώδια σε γυναικεία ωροσκόπια την σκιά.
Στα αντρικά θα δείξει στοιχεία της Άνιμα.
Για την άνοδο της σεξουαλικότητας κάποιες τροφές μπορεί να παίξουν βοηθητικό ρόλο, όπως ο βασιλικός πολτός το Τσινσεγκ, το μέλι. τα καρύδια όλοι οι σπόροι ακόμη και από τα φρούτα και ειδικά τα ρόδια, καθώς επίσης και η φυσική ‘δυναμικού’ τύπου άσκηση .
Συνέχεια των αρχαίων γονιμικών τελετών είναι και τα «πολυσπόρια» που μαγειρεύονται και τρώγονται στην Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στις 21 Νοεμβρίου,
όταν αρχίζει ο μήνας του Σκορπιού.Επίσης, όταν εμείς οι Έλληνες, μνημονεύουμε τους νεκρούς μας, φτιάχνουμε τα «κόλλυβα», αυτά αποτελούνται από βρασμένο στάρι, ανακατεμμένο με ζάχαρη και σταφίδες, στολισμένο με κόκκους ροδιού.

Στην περίπτωση της περίσσειας της σεξουαλικής ενέργειας, συνιστάται η φυσική άσκηση εκτόνωσης και η ενασχόληση με θέματα γνώσης. Επειδή η γνώση και η κατανόηση της απαιτεί τεράστια ενεργειακά αποθέματα είναι μια καλή ευκαιρία για… την σοφία και
να μη ξοδεύεται άσκοπα και άχρηστα και ανόητα.

Ο Πλούτωνας, είναι αργός πλανήτης, έχει μεγάλο χρόνο περιστροφής από τον ήλιο,

γύρω στα 250 χρόνια, δύσκολα γίνεται κατανοητός σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζοντας περισσότερο γενεές ανθρώπων και μάζες,
Αν είναι όμως κυρίαρχος σε ένα άνθρωπο, λειτουργεί σαν απόλυτη δύναμη και έντονος μαγνητισμός . Σχετίζεται με όλα τα σεξουαλικά αποθέματα και πολικά, με τα υλικά του Ταύρου, όπως φαίνεται με την σύνδεση της φωνής και της σεξουαλικότητας του ανθρώπου.
Αλλά και η γεύση εδώ παίζει σημαντικό ρόλο αφού κάνει τους ‘Πλούτωνες’
να δοκιμάζουν τα …πάντα.
Η υπερβολή και η έλλειψη θα δώσουν τα μεγάλα ελαττώματα του Σκορπιού, που είναι:
Αυτοκαταστροφή, σαδομαζοχισμός εγωισμός άκρατος, παρανομία, ζήλια ,εκδίκηση,
διαστροφές, αρρωστημένες εμμονές.
Η αρμονία και η σωστή χρήση των πλουτώνειων ενεργειών, θα φτιάξουν τον
Μεγάλο μύστη, τον μάγο , τον Αετό, που θα κάψει το ερπετό και μέσα από τις στάχτες του θα ξαναγεννηθεί άρχοντας των ουρανών και …ελεύθερος.
Την Εποχή του Υδροχόου, ο Πλούτωνας, θα είναι στον 10 οίκο του ωροσκοπίου της Γης,
εξουσιαστής και κυβερνήτης και θα φανερώσει όλα τα μυστικά του…και τα κρυμμένα αρχεία της Γνώσης.
Όλα στο Φως!
Λέει, η Περσεφόνη,
και φανερώνει και παραδίνει τον Κλειδοκράτορα,
στο Νέο Άνθρωπο, στην Τρίνιτι και στον Μορφέα
μαζί με όλα τα κλειδιά για να φθάσει στην… Πηγή!
.
…από τα μυστικά μονοπάτια,
της αστρολογίας

…του 21ου Αιώνα
.
ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ
…τραγουδούν  την νότα Σολ … περπατώντας στο Άγνωστο

nekyia island

nekyia island

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , ,

34 Σχόλια to “Μαγικές ασκήσεις …για ένα Σκορπιό!”

 1. LOCKHEART Says:

  Περί σεξουαλικής ενέργειας . . . .

  Το βασικο ειναι η αγάπη των συντρόφων να είναι απροϋπόθετη το οποίο είναι και το κύριο περιεχόμενο για μια μακρόχρονη βιώσιμη σχέση εξέλιξης και αλληλοσυμπλήρωσης μεταξύ των δύο όντων.

  Δεν στέκομαι στον έρωτα ο έρωτας ειναι ένας αρφός που κάνει η θάλασσα πριν σκάσει στο κύμα μπορεί να κρατήσει δευτερόλεπτα δεν ειναι όμως η ουσία ειναι η συναισθηματική βιολογική εργειακή κατάσταση δόνηση και έκρισης μέσο δίαυλων του εγκεφάλου και των επινεφριδίων αλλά και των νεφρών που καταστέλλει κάποιους νευρώνες που ονομάζουμε έλλειψη λογικής κατα των έρωτα που κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η λογική υπάρχει και θα υπάρχει πάντα απλά σε κατάσταση έρωτος λόγω νευροδιαβιβαστών και άλλων ουσιών καταστέλλεται η διαδικασία εκλογικευσης και γίνεται ποιο δύσκολη όχι όμως ότι απουσιάζει !.

  Ο έρωτας μπορεί να ειναι και μια μορφή δόνησης αναφάλειας που θέλει απλά να αγκυροβολήσει για να αναπαυτεί και μόνο. Αγαπη ειναι το ύψιστο , το διαρκές , το ανείπωτο , το θεϊκο, το απροϋποθετο το αιώνιο και το αθάνατο.

  Να μην αγαπάς απο έρωτα μπορεί να κρύβει παγίδες αλλά να ερωτεύεσαι απο αγάπη.

  ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ . . .

  Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΕΝΩ Ο ΑΓΑΠΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΡΟΥΠΟΘΕΤΗ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.

  Τα σέβη μου …

 2. elzin Says:

  Η αγάπη είναι το ΠΑΝ!
  Είναι ο Έρωτας Φάνης της Θείας Δημιουργίας!
  Είμαστε παιδιά αυτού του Έρωτα
  αυτής της Αγάπης
  και είμαστε εδώ για να το κατανοήσουμε αυτό
  περνώντας μέσα από ένα δρόμο γνώσης διάκρισης και αυτογνωσίας.

 3. innerflame Says:

  μια και ασχολείσαι και με την αστρολογία μπορεις να μου πεις πόσο σκορπιός είναι κάποια με τρείς πλανήτες στο σκορπιό τρείς στον ζυγό και τρεις στο λέοντα και την σελήνη με τον χείρωνα στον υδροχόο και με ωροσκόπο αιγόκαιρο; ποιές μαγικές ασκήσεις θα την συμβούλευες να ακολουθήσει;

 4. innerflame Says:

  κι αν η αγάπη όπως την εννούμε είναι μονάχα επιθυμία κατοχής ενός αντικειμένου ή ανθρώπου και γιατί να μην είναι όταν έτσι εκδηλώνεται;
  Κι αν ο έρωτας δεν είναι όπως τον ερμηνεύουμε αλλά η ακατάπαυστη θέληση της συνείδησης για να διευρυνθεί και να συνθέσει την συμφωνία του κόσμου;Που κρύβονται τα δαιμονικά φίδια, που η αλήθεια, και που η ελευθερία;

  • LOCKHEART Says:

   Καλησπέρα και συγνώμη για την παρέμβαση μου στον διάλογο σας απλά ήθελα να εκφράσω μια άποψη σε απάντηση του χρήστη innerflame και στις ωραίες διατυπώσεις του.

   Οταν η αγάπη γίνεται και μάλιστα μονάχα επιθυμία κατοχής αντικειμένου ή ανθρώπου τότε δεν είναι πραγματική απροϋπόθετη αγάπη αλλά προιον ανασφάλειας που θα μετατραπεί σε έναν κτητικό όφι και θα κατασπαράξει και τους δύο πρωταγωνιστές της σχέσης.

   Ο έρωτας ειναι μορφής συναισθηματικής κατάστασης που εκδηλώνεται με βιολογικές εκρήξεις και το ονομάζουμε έρωτα συχνά πυκνά και την συνοδείας των λέξεων «χωρίς λογική». Ο έρωτας είναι μια μορφή εκδήλωσης που θεωρείται και στάδιο μεταμόρφωσης σε αγάπη με την προυποθεση της επιτυχή ευφυη συνεργασία.

   Ο έρωτας δεν ειναι μια μοναδική και μάλιστα ακατάπαυστη θέληση της συνείδησης για διεύρηνση είναι ένας δρόμος αλλά όχι και ο μοναδικός για την ακρίβεια ένα μονοπάτι , χωρίς επίγνωση και οδηγό την καρδιά θα χαθείς και ισως καταστραφείς.

   Τα δαινομικά φίδια ειναι κρυμμένα στα βάθυ της καρδιάς σου τα οποία ΕΣΥ τροφοδοτείς με κάθε πράξη σκέψη κίνηση κλπ και φυσικά καλείσαι να τα διαλύσεις με κάθε τρόπο.

   Η ελευθερία βρισκεταί εκεί που δεν υπάρχει απαγόρευση για να δικά σου και οχι για τα γενικά δεδομένα. Όταν γίνεται κατάχρηση της ελευθερίας τότε δεν μιλάμε για ελευθερία αλλά μια μια μορφή βιασμού της διότι στοιχείο και περιεχόμενο της ελευθερίας ειναι η αρμονία. Η ελευθερία αρχίζει και τελειώνει στα όρια τα οποία έχεις θέσει για έλεγχο των καταστάσεων που εισέρχονται σε σένα. Η ελευθερία δεν έχει εξάρτηση, ταυτιση , προσκολληση, παθη, κλπ ειναι καθαρή σαν νούφαρο λαμπερή σαν ήλιος και ελεύθερη κινητικά σαν αετός.

   Η καθημερινή αλήθεια κρύβεται ότι η καρδιά σου χτυπά και πετά για τίποτα στο τίποτα μη λογαριάζοντας κάτι.

 5. elzin Says:

  Καλησπέρα Φλόγα αναρωτούμενη!
  Καλοσώρισες στην ανάρτηση του συζύγου της Περσεφόνης.

  Θα μελετήσεις τον Πλούτωνα του Σκορπιού,
  Την Αφροδίτη του Ζυγού
  Και τον Απόλλωνα του Λέοντος
  Μαζί με την Άρτεμη του Υδροχόου
  Και τον Δία του Αιγόκερω

  …Για αρχή…
  Τις ιστορίες τους τις αντιδράσεις τους την συμπεριφορά τους
  Και θα ψάξεις μέσα σου να δεις πόσο και που τους μοιάζεις και πότε
  Και θα τα ξαναπούμε…για το ποιοί πλανήτες είναι στον καθένα

  Η αγάπη και ο έρωτας έχουν πολλά επίπεδα και εκφράσεις.
  Η χειρότερη μορφή τους είναι αυτή του κατεστημένου
  και τα συναισθήματα που μας βολεύουν να αισθανόμαστε…

 6. innerflame Says:

  αν τους μοιάζω λέει, αρκετά, αλλά είμαι Πλούτωνας χρωματισμένος από τον Λέοντα παρέα εκεί σε στενό εναγκαλισμό με τον Δία, και τον Ουρανό σε μικρή απόσταση να συμετέχει. Επίσης ο Απόλλων ήλιος μου χρωματισμένος από τον Σκορπιό μαζί με τους Αφροδίτη και Κρόνο.Τι απομένει στο Ζυγό, ένας Άρης, ένας Ερμής και ένας Ποσειδώνας, και τώρα που σου συστήθηκα τι έχεις να πεις, πως την παλεύουμε τόση ένταση;

 7. innerflame Says:

  Αγαπητέ LOCHEART
  Αναφέρομαι στον κοσμικό έρωτα και στην ποιότητα της έλξης της ψυχής που είναι η αρμονία και η διεύρυνση της συνείδησης που αγκαλιάζει το Σύμπαν και ενώνει και συνθέτει την μουσική των σφαιρών κι όχι στα ανθρώπινα ερωτικά πάθη.

  • LOCKHEART Says:

   O «Κοσμικός» ή θείος έρως ειναι μια κατάσταση της συνείδησης για διεύρυνση αλλά όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω όχι η μοναδική. Όσο αφορά για τα διαμονικά φίδια, και τις αλήθειες σε αυτή την προστασία ή την έλξη θα σε οδηγήσει ο δρόμος της καρδιά σου.

 8. elzin Says:

  Είναι ένα προκλητικό ωροσκόπιο αλλά
  και μεγάλη «εσωτερική φλόγα» ενός πολεμιστή!
  Δεύτερα moonday γεννήθηκες προς το μεσημέρι;

 9. LOCKHEART Says:

  Σε ποιον αναφέρετε η ερώτηση στον innerflame?

 10. elzin Says:

  Ναι σύμφωνα με τα αστρολογικά στοιχεία που έδωσε.

 11. innerflame Says:

  σωστά, Δευτέρα και μία ώρα μετά το μεσημέρι

 12. elzin Says:

  24 Οκτωβρίου…πρώτη μοίρα ο Ήλιος στον Σκορπιό.

  Είσαι ο άνθρωπος των μυστηρίων και πολύ «παλιά» ψυχή
  φλόγα των σουρέμ
  και καινούργιος «Υδροχόος» όσο αφορά τις κοινωνικές εξελίξεις με ωροσκόπο Αιγόκερω μεταρρυθμιστής σε ομάδες.
  Χίλιες φορές έχεις κατεβεί στο βασίλειο του Πλούτωνα και χίλιες φορές έχεις ανέβει πάνω 74 84 85 89… .
  Χρειάζεσαι ασκήσεις Αφροδίτης να την απελευθερώσεις από τον Άδη και να
  πάρει μια αναπνοή δική της.
  Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις την ανταλλαγή του Ήλιου Απόλλωνα
  να τον λειτουργείς από την καρδιά και να στείλεις τον Πλούτωνα που την σκοτεινιάζει στην θέση του με την αυτοπαρατήρηση και τις υπόλοιπες ασκήσεις.
  Μέσα από αυτούς τους δρόμους και τις διαδρομές
  κατανοείς τον μάθημα του Διδύμου, του Ερμή
  με τον Ν.Δεσμό σου εκεί
  βλέπεις τις δυο πλευρές του νομίσματος και του κηρυκείου
  και κατακτάς το δόρυ της Αθηνάς του Τοξότη.

 13. elzin Says:

  Ναι εκεί είναι!
  εκ παραδρομής τρύπωσε ο κατεργάρης Ερμής Δίδυμος;)

 14. elzin Says:

  …και μας «έκλεψε» τις λέξεις!!!

 15. innerflame Says:

  φλόγα των σουρέμ;

  τι σημαίνει αυτό δεν γνωρίζω τον όρο

 16. elzin Says:

  Είναι η φλόγα των «Μάγων» !
  των ανθρώπων της Γνώσης
  π αυτών που την αναζητούν…

 17. innerflame Says:

  σε ευχαριστώ από καρδιάς για την ανάλυση και τις οδηγίες, συμπολεμιστή!

 18. elzin Says:

  Ένιωσα ένα αδελφικό και συναδελφικό κραδασμό
  στο ωροσκόπιο σου συμπολεμιστή δυνατό.
  Να είσαι καλά!

 19. elzin Says:

  Και αυτό που εισέπραξα σαν παρατήρηση εξωτερικού παρατηρητή
  είναι ότι στην σύντομη ιστολογική γνωριμία μας
  λειτούργησες με το αρχετυπικό ωροσκόπιο.

  Είχες το άνοιγμα καρδιάς ενός Ήλιου στον Λέοντα ξανοίχτηκες
  που ένας Σκορπιός δεν το κάνει εύκολα,
  την απαλή ευγενική ζεστασιά μιας Αφροδίτης στο Ζυγό
  και φυσικά την διεισδυτικότητα το βαθύ σκάψιμο
  ενός Πλούτωνα στο Σκορπιό.
  Αυτό παρατήρησα σαν περιρρέουσα ατμόσφαιρα δόνησης.

 20. innerflame Says:

  Και να υποθέσω ότι αναγνώρισες την μία στα τρία ονόματα που ντύθηκε να σε σχολιάσει;

 21. elzin Says:

  Απλώς μου φάνηκε γνωστή… η «αύρα» των σχολίων;)

  Και με ένα σχόλιο ο άνθρωπος αφήνει κάτι
  από το πνεύμα που τον χαρακτηρίζει…
  και είναι κάτι που το νιώθεις πρώτα αριστερά στην καρδιά.
  Μετά το εκλογικεύεις.

 22. innerflame Says:

  ναι είναι η καρδιά που ποτέ της δεν λαθεύει, οι περισσότεροι δυστυχώς αισθάνονται με το ηλιακό πλέγμα και κατά συνέπεια….εκλογικεύουν λάθος.

 23. greenlion Says:

  Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν τα στοιχεία του χάρτη μας, περιέχουν απλώς τις οδηγίες, αν θες να τις ακολουθήσεις, για τον δρόμο και τις ενέργειες που έχεις διαθέσιμες για να φτάσεις σε αυτό που καλείται τρίτη προσοχή, καθώς μέχρι τότε δεν είσαι χειριστής των γενέθλιων ενεργειών σου αλλά όμηρος τους.

 24. elzin Says:

  Τέλεια αναγνώριση από μία συμπολεμιστρία!

  Είμαστε όμηροι των ενεργειών που δεν λειτουργούμε
  δεν χειριζόμαστε σωστά και αρμονικά
  με μέτρο,
  πάντοτε με μια υπερβολή και έλλειψη!

  Και όταν είναι επίπλαστο, και ανήκει στα κατά συνθήκη
  κοινωνικά ψεύδη και στις τυπικές αβροφροσύνες
  μιας τυπικής περσόνας
  αποδεικνύεται σε κρίσιμες δύσκολες καταστάσεις
  εκκολάπτοντας το αυγό του φιδιού,
  όπως απέδειξε ο Μπέργκαμ στην σκληρή
  και βαθιά διεισδυτική ταινία του,
  που οι άνθρωποι λυγίζουν από την χειραγώγηση της εξουσίας.

 25. sofia Says:

  Οι μαγικές ασκήσεις , ο Πλούτωνας , ο έρωτας ….μια γοητεία ίσως .. που δύσκολα αντιστέκεσαι ….
  Πως αντιδρούν οι Υδροχόοι ? που ελευθερία αισθάνονται μόνο όταν δεν συναντούν απαγόρευση?
  Τι έχουν να πουν οι έμπειροι αστρολόγοι μας?
  Θα συμφωνήσω με την παραπάνω φράση ότι είμαστε παγιδευμένοι στις ενέργειες που δεν χειριζόμαστε αρμονικά και σωστά , η γνώση του μέτρου είναι ίσως το κλειδί .

  Μια γλυκειά καληνύχτα !!!

 26. elzin Says:

  Ο έρωτας είναι ένας πάθος που μπορεί να σε καταστρέψει
  αλλά μπορεί και να σε φωτίσει.
  Οι Σκορπιοί και οι Πλουτώνιοι άνθρωποι ζουν πάντοτε ένα πάθος στην κόψη του ξυραφιού που δύσκολα το χειρίζονται σωστά
  και αυτοκαταστρέφονται.
  Οι Υδροχόοι δεν είναι του πάθους
  είναι της φιλίας.
  Αίσθάνονται ελεύθερα έτσι.
  Ο έρωτας περνάει και καταλήγει εκεί!
  Καλημέρα αντιστασιακή!

  • elzin Says:

   Τα Λιοντάρια… πάλι είναι ρομαντικά!
   Χρειάζονται ένα ολόκληρο σκηνικό για να πιαστούν
   στα δίχτυα του έρωτα και δεν κάνουν χωρίς αυτό.
   Όμως πάντα μέσα τους κρύβουν
   ένα ιππότη Ελ.Σιντ
   αφοσιωμένο σε μια δουλτσινέα λιονταρίνα,
   με γενναίο και δυναμικό σκοπό;-)

 27. sofia Says:

  Tι γίνεται ευγενικέ αστρολόγε όταν ένας Υδροχός έχει ωροσκόπο Λέοντα?
  Ο απόμακρος χωρίς ιδιαίτερο πάθος και με στόχο την φιλία ή την οικουμενική αγάπη πολλές φορές Υδροχόος ,έχει κάτι έντονο απο τη φλόγα την αφοσίωσηκαι και τη δύναμη του Λέοντα?

  Μια τρυφερή καληνύχτα .

  • elzin Says:

   Ο ωροσκόπος σου στον Λέοντα χρωματίζει τα γυαλιά
   της όρασης σου, της αντίληψης σου
   μέσα από την λογική, την θέση
   και την ενέργεια της ακτίνας της συνείδησης του Λέοντα,
   τον χρωματικό του κραδασμό.
   Περνούν όλα φιλτράρονται μέσα από αυτό
   δίνοντας στην αύρα ενός απρόσωπου κρύου Υδροχόου
   ένα αέρα πιο συγκεκριμένο και ζεστό
   αν και πιο προσωπικό.

 28. elzin Says:

  Έχει την συνεργασία των δύο αδελφών,
  του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος,
  των παιδιών της Λητούς,
  στον άξονα της Ελληνικής σκέψης και συνείδησης
  που είναι η Ελλάδα,
  Υδροχόος- Λέων,
  και συνδυάζει την Γνωστή θεατρικολογία και την ελεγχόμενη τρέλα ενός Λέοντα πολεμιστή, το πάθος του πάνω στην σκηνή,
  με την Άγνωστη γνώση της Ελευθερίας των αστεριών,
  της ανεξάρτητης κόρης κυνηγού
  και την αποστασιοποιημένη νηφαλιότητα της
  την παρθένα και καθαρή.

  Φως του Ήλιου!
  Φως των Αστεριών!
  Ημέρα -Νύχτα αδιάκοπη εκπομπή!
  Λογική και ενόραση.
  Εξωτερική όραση και εσωτερική
  για να προχωράει κανείς
  οδηγό σε ένα ταξίδι της ζωής μαγικό πολύ.

  Καλημέρα με ένα πρωινό φιλί
  δίπτυχη κόρη Ελληνική!

 29. Σοφια Says:

  Skorpios me wroskopo skorpio , afrodith kai ermh sto skorpio..selhnh sto leonta……..ti lew?? :)) kalhmera sas ! !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: