Η περικεφαλαία …των πολεμιστών!

by

Morpheus -Persephone

Morpheus -Persephone

Θάνατος και… Ζωή

…και αναγέννηση!

Ο χειρισμός και τα αποθέματα της ενέργειας
Η πολικότητα Σκορπιού- Ταύρου
Αυτός, αυτή και τα …Μυστήρια!
Πλούτωνας-Δήμητρα
Η Γεύση

Β. Πλούτωνας- Σκορπιός:
Ο μυστικός πλούτος ενός αόρατου μύστη.

Στο φωτεινό κουκούλι του ανθρώπου, στο αβγοειδές ενεργειακό του πλέγμα και πίσω από την αριστερή του πλάτη, βρίσκεται το σημείο συναρμολόγησης της Αντίληψης, σε μια λωρίδα ενεργειακών νηματιδίων, που καθορίζει…την ίδια την αντίληψη.
Είναι το σημείο που σταθεροποιείται η λάμψη της ηλιακής Απολλώνειας συνείδησης.
Αντιλαμβανόμαστε, ότι αντιλαμβανόμαστε κάθε φορά, γιατί, οι εξωτερικές απόρροιες της παγκόσμιας συνείδησης ευθυγραμμίζονται με τις εσωτερικές απόρροιες του πλέγματος, συγκλίνουν στο σημείο συναρμογής και το διαπερνούν, προσδίδοντας του ιδιαίτερη λαμπρότητα.
Το φυσικό επακόλουθο είναι η αντίληψη του κόσμου που γνωρίζουμε.
Αυτό που συνήθως θεωρούμε αντίληψη είναι μια ερμηνεία των αισθητηριακών δεδομένων.
Από την στιγμή που γεννιόμαστε, τα πάντα γύρω μας εφοδιάζουν με μια δυνατότητα ερμηνείας.
Στο χρόνο αυτή η δυνατότητα μετατρέπεται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα, μέσω του οποίου διαχειριζόμαστε όλες τις αντιληπτικές μας υποθέσεις στο κόσμο.
Το σημείο συναρμογής δεν είναι απλώς το κέντρο στο οποίο συγκεντρώνεται η αντίληψη, αλλά επίσης το κέντρο όπου εκτελείται η ερμηνεία των αισθητηριακών δεδομένων.
Έτσι όταν μετατοπίζεται, αυτόματα ερμηνεύει την καινούργια εισροή ενεργειακών πεδίων, με όρους παρόμοιους με αυτούς που χρησιμοποιεί στην ερμηνεία του συνηθισμένου κόσμου.
Το αποτέλεσμα αυτής της νέας ερμηνεία είναι η αντίληψη ενός νέου κόσμου που είναι παράδοξα παρόμοιος με το δικό μας αλλά ωστόσο εγγενής διαφορετικός.
Από την άποψη της ενέργειας αυτοί οι κόσμοι είναι ασύλληπτα διαφορετικοί από το δικό μας και είναι απαραίτητο ένα καινούργιο συντακτικό και λεξικό, με το οποίο θα μπορούσε να εκφράσει κανείς αυτή την θαυμαστή ιδιότητα του σημείου και τις δυνατότητες της αντίληψης.
Όλη η ανθρωπότητα κατά καιρούς μοιράζεται την ίδια περίπου θέση του σημείου μέσω ομοιομορφίας και συνοχής και γι»αυτό υπάρχει και η ίδια περίπου αντίληψη, συνεισφέροντας στην κοινωνικοποίηση.
Τα παιδιά δεν γεννιούνται με σταθερό σημείο αλλά σταθεροποιείται αργότερα με την βοήθεια των ενηλίκων και των συνοδών και γύρω στα τέσσερα χρόνια με την ανάπτυξη του Ερμή και του λόγου.
Το σημείο της αντίληψης μπορεί να μετατεθεί οριζόντια, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στην λωρίδα, με αποτέλεσμα να συναρμολογούμε και να αντιλαμβανόμαστε άλλες καταστάσεις, άλλους κόσμους μέσα όμως στην ανθρώπινη επικράτεια, στο Γνωστό.
Υπάρχει όμως και η κάθετη μετακίνηση του σημείου έξω από την ανθρώπινη επικράτεια, στο Άγνωστο.
Οι μεταθέσεις και οι μετακινήσεις του σημείου απαιτούν μεγάλα ποσά ενέργειας και οι πολεμιστές το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν είναι να εξοικονομούν ενέργεια περικόπτοντας τις άχρηστες συνήθειες και περιοριζόμενοι στα …απαραίτητα.
Ενέργεια, την οποία θα χρειαστούν στον χειρισμό και στις μεταθέσεις αυτού του σημείου.
Αυτό συνεπάγεται και ένα είδος θανάτου, μιας και για κάποιο κόσμο που υπήρχες, παύεις να …υπάρχεις.
Στην αριστερή πλευρά της λωρίδας βρίσκει κανείς ένα είδος θρησκευτικότητας, ευλάβειας και οραμάτων.
Στην δεξιά της πλευρά βρίσκουμε την πιο σκοτεινή πλευρά της ανθρωπότητας, πόλεμο, βία και σεξ.
Ελαφρές μετακινήσεις φτιάχνουνε τις ψευδαισθήσεις και τις φαντασιώσεις ,πιο μακρινές τα οράματα.
Το σημείο μπορεί να μετατεθεί τυχαία από την πείνα , τα φόβο, τον πυρετό , τον διαλογισμό τα ναρκωτικά και τον… έρωτα.
Επίσης κάποιοι άνθρωποι ηγετικοί και μόνο με την παρουσία τους και τα τεράστια ενεργειακά αποθέματα που διαθέτουν, αλλά και κάποιοι τόποι δύναμης επιφέρουν τέτοιο αποτέλεσμα και επίδραση στο σημείο.
Οι άνθρωποι με έντονο 8 οίκο, Σκορπιό ή Πλούτωνα υποφέρουν από ανεξέλεγκτες μεταθέσεις και υποφέρουν και όσοι βρίσκονται κοντά τους.
Ο 8ος οίκος είναι ο μοιραίος οίκος του ωροσκοπίου και οι Πλουτώνιοι άνθρωποι έχουν την σφρραγίδα του μοιραίου.
Σε αυτή την περιοχή αναφέρεται, ο Καρλ Γιουνγκ όταν προσπαθεί να χαρτογραφήσει και να εξερευνήσει την σκοτεινή πλευρά του υποσυνείδητου, που περιλαμβάνει την Άνιμα τον Άνιμους και την Σκιά.
Είναι αντίστοιχα η εσωτερική αρσενική και θηλυκή πλευρά του εαυτού μας, με την οποία είμαστε ερωτευμένοι.
Το να είμαστε ερωτευμένοι με κάποιον σημαίνει ότι είμαστε ερωτευμένοι με ένα κομμάτι του υποσυνείδητου μας το οποίο έρχεται στην επιφάνεια και ενεργοποιείται από κάποια υποσυνείδητα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο άλλος άνθρωπος,
Γι ‘αυτό έλκουμε και ερωτευόμαστε τον ίδιο συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου κάθε φορά.
Ο μοιραίος έρωτας είναι υπόθεση 8 ου οίκου, μας αναγεννά , μας μεταμορφώνει και μας υπερβαίνει, αφού είναι πάντα ισχυρή μετάθεση του σημείου της αντίληψης.
Στα ωροσκόπια συναστρίας, οι άνθρωποι που έχουν πλανήτες στον 8ο οίκο μας, επηρεάζουν με ένα τελείως υποσυνείδητο και βαθύ τρόπο την ενεργειακή κατάσταση και την αντιληπτική μας θέση.
Αν ο Άρης αντιστοιχεί σε μια ενστικτώδικη σεξουαλική παρόρμηση για ένωση
με το άλλον, ο Πλούτωνας, είναι βαθύ αίτημα εξερεύνησης του Έρωτα και είναι απόλυτος πάντα ζητώντας μια… αποκλειστικότητα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε, ένα πάθος που μπορεί να σε αφανίσει και να σε εξαφανίσει αλλά μπορεί και να φωτίσει και να σε ξαναγεννήσει.
Οι πολεμιστές εκπαιδεύονται στο να χειρίζονται και να ελέγχουν τις μεταθέσεις, όπως έκανε και ο Ηρακλής κατεβαίνοντας στον Άδη και συλλαμβάνοντας τον Κέρβερο.
Η σύλληψη του Κέρβερου δηλώνει και τον σωστό έλεγχο της σεξουαλικής ενέργειας και την χρήση της, που αντιστοιχεί επίσης στον 8 οίκο.
Η σύντηξη των σεξουαλικών ενεργειών την στιγμή της σεξουαλικής πράξης είναι η προσπάθεια των 12 Ονειρευτών να προσδώσουν ζωή και συνείδηση, δημιουργώντας, υλοποιώντας, ένα καινούργιο ον και δεν είναι εύκολη υπόθεση πάντα, απαιτώντας την πλήρη συνεργασία τους.

Γι΄αυτό και η ζωή πρέπει να προστατεύεται, να περιφρουρείται.
Για την επίτευξη αυτού του Άθλου και την εξημέρωση του τρικέφαλου Κέρβερου, απαιτείται νηφαλιότητα.
Την νηφαλιότητα που έχει κατακτήσει ένας άνθρωπος που έχει βιώσει τον θάνατο του.
Όλοι οι μύστες και οι ηγέτες γνωστικών ομάδων, έχουν περάσει από το σκοτεινό Βασίλειο του Πλούτωνα και έχουν μια ιστορία δύναμης να διηγηθούν.
Έχουν να διηγηθούν την ιστορία του θανάτου τους.
Αυτό είναι και το σημείο αναφοράς τους για την καινουργια τους ζωή και εκεί παίρνουν το εισιτήριο για άψογο.
Από εκεί ξεκινά η μεταμόρφωση του εαυτού και η αναδιάταξη και ανακατανομή της ενέργείας για να φθάσουν στην μετουσίωση του 12 οίκου και τον χειρισμό της ονειρικής ενέργειας.

Ο Ιησούς, ηγετική φυσιογνωμία της Ιουδαϊκής μυστικιστικής ομάδας, με τις ειδικές γνώσεις που κατείχε και την υψηλή εκπαίδευση που πήρε τα χρόνια της απουσίας του, χειριζόταν άριστα όλες τις μετακινήσεις και τις μεταθέσεις του σημείου .Εμφανιζόταν στους μαθητές του με το ονειρικό σώμα , περπατούσε στην λίμνη,
και βρισκόταν σε δύο μέρη ταυτόχρονα όπως και κάποιοι… άλλοι πριν από αυτόν.
Ο ιδρυτής της Ιχθυακής θρησκείας, εγκαινίασε την εποχή των Ιχθύων, εισάγοντας τα καινούργια στοιχεία στο συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας.
Τα καινούργια στοιχεία ήταν, η έννοια της θυσίας -όλη η ανθρωπότητα πλήρωσε τα λύτρα της γνώσης και σταυρώθηκε μαζί του για 2000 χρόνια-

και η έννοια του ονειρικού σώματος με τις υπεράνθρωπες δυνατότητες του,
τυλιγμένες στην αιθερική ομίχλη του Ποσειδώνα.
Με την Μαρία την Μαγδαληνή ,έμαθε όλη την τέχνη του χειρισμού της σεξουαλικής ενέργειας και μεταμορφώθηκε σε ικανό αρχηγό, οδηγώντας την ομάδα του σε
κυρίαρχη θέση και διαδραματίζοντας ένα σημαντικό ρόλο στα ιστορικά δρώμενα.
Η ιμπεριαλιστική χριστιανική εκκλησία χρησιμοποιώντας πανίσχυρες μαγικές τελετές, απόρροια της μαύρης μαγείας ενός Μωυσή και ενός Σολομώντα, κράτησε ακινητοποιημένο
το σημείο Αντίληψης της ανθρωπότητας, σε ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού της
για… αιώνες. Αγκυροβολημένο και παγιωμένο… κυριολεκτικά.
Ο Ιησούς το γνώριζε αυτό και αποκαλεί τον Πέτρο, τον θεμελιωτή της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας… Σατανά…και τον υποδεικνύει με μεγάλη κατηγορία και μομφή.
Ύπαγε ,πίσω μου Σατανά ,του λέει, γιατί μου είσαι σκάνδαλον…(Ματθαίος 16.22).

Ο Οδυσσέας κατεβαίνει στον Άδη και ρωτά τον Τειρεσία για τον δρόμο της επιστροφής μετά την γνωριμία του με την σεξουαλική Κίρκη, στην οποία κατορθώνει να παραμείνει άνθρωπος , ενώ τις περισσότερες φορές, το σεξ μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε γουρούνια και κτήνη, όπως έκανε με τους συντρόφους του.
Η βιομηχανία του σεξ, κρατάει τους ανθρώπους στην άγνοια ή σε πλήθος ταμπού και διαστροφών και τους ευνουχίζει, τους κάνει ανάπηρους ή τους απανθρωπίζει.
Όσο ο Κέρβερος είναι στο σκοτάδι, αδάμαστος και άγριος, οι άνθρωποι θα κατατρώγονται από αυτόν ανελέητα, χωρίς ελπίδα και ο ψυχοπομπός Ερμής θα τους οδηγεί στα σκοτεινά δωμάτια του Πλούτωνα… καμένους και χαμένους σπόρους!

Από τα μυστικά μονοπάτια,
της αστρολογίας
… του 21ου Αιώνα

.

 ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ
 και  …η περικεφαλαία τους
Αϊδιος κεφαλή

Αϊδιος κεφαλή

Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

65 Σχόλια to “Η περικεφαλαία …των πολεμιστών!”

 1. elzin Says:

  Χορεύοντας ξημερώματα και αναζητώντας …ένα βλέμμα
  στην Σαλονίκη …Νοέμβρη μήνα του χιονιά.

  Σ ΄αναζητώ…παντού!

  Αφού με έσπειρε μια μοίρα αυτοκρατόρισσα
  μήτρα με γέννησε αρχαία Μακεδόνισσα
  μ’ άδεια φαρέτρα πολεμάω το χειμώνα
  από το κάστρο στην καρδιά του Πλαταμώνα

  Αφού με φέρνει μονοπάτι φαναριώτικο
  ένα σοκάκι με κρατάει σαλονικιώτικο
  έλα ένα βράδυ την υπόσχεση να πάρεις
  πριν να τη σβήσει με σφουγγάρι ο Βαρδάρης

  Σ’ αναζητώ
  Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη ξημερώματα
  λείπει το βλέμμα σου απ’ της αυγής τα χρώματα
  σ’ αναζητώ
  σ’ αναζητώ μ’ ένα βιολί κι ένα φεγγάρι
  λείπει το όνειρο εσύ και το δοξάρι

  Αφού μεθάω μ’ ένα κρασί αγιονορείτικο
  και μ’ ένα ντέρτι σεκλετίζομαι πολίτικο
  βρες το μαχαίρι που στα δύο μας χωρίζει
  κι έλα εδώ στων στεναγμών το μετερίζι

  Αφού στον Όλυμπο οι Θεοί τ’ αποφασίσανε
  δώσαν στο κρύο τα κλειδιά κι αυτοκτονήσανε
  μόνη ξυπνά μόνη κοιμάται τώρα η μέρα
  με μηχανάκι με κομπιούτερ και φλογέρα

  Σ’ αναζητώ
  Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη ξημερώματα
  λείπει το βλέμμα σου απ’ της αυγής τα χρώματα
  σ’ αναζητώ
  σ’ αναζητώ μ’ ένα βιολί κι ένα φεγγάρι
  λείπει το όνειρο εσύ και το δοξάρι

 2. greenlion Says:

  τι αναζητάς ποιό βλέμμα σου λείπει;
  ελπίζω μόνο να μην είναι άδεια η φαρέτρα σου!
  και μέκανες να νοσταλγήσω την Θεσσαλονίκη
  μ άρεσε όταν την επισκεφτόμουν να κάνω βόλτα στην παραλία της

 3. elzin Says:

  Τότε πριν κάποια χρόνια
  αναζητούσαμε ένα βλέμμα που είχε χαθεί στον Άδη!

  Τώρα αναζητούμε το κατάλληλο βλέμμα…φυσικά στη Γη;)

  Δοκίμασε… να δεις αν είναι άδεια η φαρέτρα
  …νοσταλγική λιονταρίνα!
  Μπορεί να συναντηθήκαμε κάποια φορά στην παραλία βιαστικοί
  και να προσπεράσαμε σαν άγνωστοι…περαστικοί!

  • greenlion Says:

   Κι αν….δοκιμάσω θα με χτυπήσεις;

   • elzin Says:

    όχι αν είσαι δίπλα μου συμπληρωματικά
    …μόνο αν σταθείς απέναντι μου εξοντωτικά
    ….θα πολεμήσουμε φυσικά!

   • greenlion Says:

    καλησπέρα!
    στάθηκα απέναντι για λίγο
    τα βέλη σου στην ασπίδα μου να δοκιμάσω
    και κατόπιν μεταστοιχειωμένα
    σε τραγούδια εξαιρετικά αφιερωμένα
    σου τα επέστρεψα!

   • elzin Says:

    Τι …σύμπερασμα έβγαλες!
    Για τα βέλη και την ασπίδα;
    Καλημέρα εξακριβωτική!

   • greenlion Says:

    καλησπέρα!
    ότι η φαρέτρα έχει βέλη
    κι οι άμυνες όμως καλά κρατούν!

   • elzin Says:

    Έτσι πρέπει!
    Τα βέλη να μη είναι πλαστικά
    οι ασπίδες γερές
    και τα εξακριβωτικά
    συμπεράσματα ανακεφαλαιωτικά!

 4. greenlion Says:

  Δεν το νομίζω να σε συνάντησα και να σε προσπέρασα,
  χωρίς να σ αναγνωρίσω
  το σώμα μου θα μου το έλεγε, άσχετα αν δεν θα το έδειχνα!

  • elzin Says:

   …ακόμη και αν ήμουν μισοπεθαμένος σε ένα παγκάκι;

   • greenlion Says:

    ακόμη κι αν…..ναι θα σ αναγνώριζα
    για το αν θα προσπερνούσα… δεν ξέρω
    αποφασίζω την στιγμή που βρίσκομαι
    αντιμέτωπη με το γεγονός και τις περιβάλουσες συνθήκες

   • elzin Says:

    …τότε πρέπει
    να έχεις πολύ ακτινογραφική ματιά
    περιβαλοντική λιονταρίνα
    και πολυ κοντά…. στο βλέμμα που αναζητούμε…

 5. greenlion Says:

  μπα δεν έχω ακτινογραφική ματιά
  απλά αυτά που πρέπει να τα ξέρω τα ξέρω, τόσο απλά
  και εφ όσον η προσοχή μου στάθηκε τώρα πάνω σου
  είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι όποτε και όπου
  σε συναντούσα θα στεκόμουν το ίδιο

  • elzin Says:

   …ότι ρούχα και να φορούσα;
   κοστούμι… φόρμα γυμναστικής ή πόντσο;

   • greenlion Says:

    αν με σταματούσε ένα κουστούμι και το θεωρείς πιθανό αυτό
    τότε κρίμα στον χρόνο που σπατάλησες να μιλάς ηλεκτρονικά μαζί μου

   • elzin Says:

    …τί είναι αυτό που θα αναγνώριζες;
    γιατί πιστεύεις
    ότι θα στεκόταν η προσοχή σου πάνω μου
    αν με συναντούσες σαν ένα άγνωστο περαστικό;

 6. greenlion Says:

  δεν ξέρω και τώρα σαν άγνωστος περαστικός
  μέσα απ τον υπολογιστή είσαι
  και δεν συζητώ με άνεση και εύκολα την προσοχή μου, δεν την τραβάνε πολλο,ί μόνο οι συνεργάτες και οι εχθροί

  • greenlion Says:

   Και φυσικά δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα
   είμαι αυτό που δείχνω και δεν μ απασχολεί
   αν με πιστεύουν ή όχι, ακόμη και συ που
   καταφέρνεις να μ αναστατώνεις με τις ερωτήσεις σου

   • elzin Says:

    …γιατί σε αναστατώνω …μάτια μου;
    αφού είμαι ερωτηματικός άνθρωπος;
    Είσαι αυτό που είσαι!
    Τελεία και ερωτηματικό;
    …:-)

   • greenlion Says:

    άμα ήξερα γιατί μ αναστατώνεις θα είχα βρεί και την λύση για να μην μπορείς να το κάνεις….. μάτια μου….σ άρεσε αυτό;

   • elzin Says:

    Μ΄αρέσει ….που αναστατώνεσαι!

   • greenlion Says:

    σαν έρωτας που ρωτάς μ αναστατώνεις.. μάλλον Ερμή θα έχεις …πάνω στην Αφροδίτη μου;)

   • elzin Says:

    Το σίγουρο είναι
    …. ότι οι λεπτοφυείς κεραίες σου
    έπιασαν ένα αρθράκι που ετοιμάζω με τον Ερμή!

    Αν θα συναντήσει την Αφροδίτη
    μπορεί …και να μας το πει;)

 7. elzin Says:

  Χμ…χμ σωστή απάντηση γνωστική!
  Ώρα για ένα τραγουδάκι εύθυμο πολύ
  Για δυο ματιές που συναντιούνται
  σε μια δίνη χωροχοροχρονουπολογιστική!

  Καθώς περνούσα μια μέρα στην Ερμού
  σε μια βιτρίνα σταματώ ένα λεπτό
  κρυφά κοιτούσα να δω ποιός είναι αυτός
  που σαν σκιά μ΄ακολουθεί όπου βρεθώ

  Η ματιά σου στη ματιά μου κι ένιωσα
  να με περνά ηλεκτρισμός
  ήσουν τόσο δα κοντά μου
  κι ήσουνα φόβος μαζί και πειρασμός

  Παντού σε βρίσκω δεν ξέρω το γιατί
  στα όνειρά μου σ΄έχω δει και ξαναδεί
  παντού σε ψάχνω φοβάμαι μη χαθείς
  στο νου μου σ΄έχω συνεχώς μα ευτυχώς

  Η ματιά σου στη ματιά μου έπεσε σαν αστραπή
  στον ουρανό κι ότι ήθελε η καρδιά μου
  έγινε σε μια στιγμή αληθινό
  Η ματιά σου στη ματιά μου κι ένιωσα
  να με περνά ηλεκτρισμός
  ήσουν τόσο δα κοντά μου
  κι ήσουνα φόβος μαζί και πειρασμός

  Με κοιτούσες σε κοιτούσα
  κι είπαν τα μάτια πολλά
  τόσα πολλά
  κι ότι ήθελε η καρδιά μου
  έγινε σε μια στιγμή αληθινό

 8. elzin Says:

  Και ένα …. ακόμη
  για τους παθιασμένους μυστικοπαθείς μάγους
  Σκορπιούς από ζώδιο, ωροσκόπο ή πλανήτες στο 8 οίκο και στο Σκορπιό
  από τους Scorpions – Still Loving You
  μαζί με την συντροφιά ενός δακτυλιδιού.

  Χρόνο, χρειάζεται χρόνος
  To win back your love again. Για να ξανακερδίσει την αγάπη σας και πάλι.
  I will be there, I will be there. Θα είμαι εκεί, θα είμαι εκεί.

  Love, only love Αγάπη, μόνο αγάπη
  Can bring back your love someday. Μπορεί να επαναφέρει την αγάπη σας κάποια μέρα.
  I will be there, I will be there. Θα είμαι εκεί, θα είμαι εκεί.

  Fight, babe, I’ll fight Fight, babe, εγώ θα την καταπολέμηση
  To win back your love again. Για να ξανακερδίσει την αγάπη σας και πάλι.
  I will be there, I will be there. Θα είμαι εκεί, θα είμαι εκεί.

  Love, only love Αγάπη, μόνο αγάπη
  Can break down the walls someday. Μπορούν να σπάσουν τα στεγανά που υπάρχουν κάποια μέρα.
  I will be there, I will be there. Θα είμαι εκεί, θα είμαι εκεί.

  If we’d go again Αν είχαμε go again
  All the way from the start, Όλη τη διαδρομή από την αρχή,
  I would try to change Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε
  The things that killed our love. Τα πράγματα που σκότωσε την αγάπη μας.

  Your pride has build a wall, so strong Υπερηφάνεια σας έχει χτίσει ένα τείχος, τόσο ισχυρή
  That I can’t get through. Αυτό δεν μπορώ να περάσω.
  Is there really no chance Είναι πράγματι δεν υπάρχει πιθανότητα
  To start once again? Για να ξεκινήσει πάλι;
  I’m loving you. Είμαι loving you.

  Try, baby try Δοκιμάστε, δοκιμάστε μωρό
  To trust in my love again. Για την εμπιστοσύνη στην αγάπη μου ξανά.
  I will be there, I will be there. Θα είμαι εκεί, θα είμαι εκεί.

  Love, your love Αγάπη, η αγάπη σας
  Just shouldn’t be thrown away. Απλά δεν πρέπει να απορρίπτονται.
  I will be there, I will be there. Θα είμαι εκεί, θα είμαι εκεί.

  If we’d go again Αν είχαμε go again
  All the way from the start, Όλη τη διαδρομή από την αρχή,
  I would try to change Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε
  The things that killed our love. Τα πράγματα που σκότωσε την αγάπη μας.

  Your pride has build a wall, so strong Υπερηφάνεια σας έχει χτίσει ένα τείχος, τόσο ισχυρή
  That I can’t get through. Αυτό δεν μπορώ να περάσω.
  Is there really no chance Είναι πράγματι δεν υπάρχει πιθανότητα
  To start once again? Για να ξεκινήσει πάλι;

  If we’d go again Αν είχαμε go again
  All the way from the start, Όλη τη διαδρομή από την αρχή,
  I would try to change Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε
  The things that killed our love. Τα πράγματα που σκότωσε την αγάπη μας.

  Yes I’ve hurt your pride, and I know Ναι έχω βλάψει υπερηφάνεια σας, και ξέρω
  What you’ve been through. Τι έχετε περάσει.
  You should give me a chance Θα πρέπει να μου δώσει μια ευκαιρία
  This can’t be the end. Αυτό δεν μπορεί να είναι το τέλος.

  I’m still loving you. Είμαι ακόμα loving you.
  I’m still loving you, Είμαι ακόμα loving you,
  I need your love. Χρειάζομαι την αγάπη σας.
  I’m still loving you. Είμαι ακόμα loving you.
  Still loving you, baby… Still loving you, μωρό

 9. Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Says:

  «το σημειο συναρμογης μπορει να να μετατεθεί τυχαία από την πείνα , τα φόβο, τον πυρετό , τον διαλογισμό τα ναρκωτικά και τον… έρωτα»
  σε ολες αυτες τις περιπτωσεις η μετακινηση ειναι καθετη?στην πλευρα του αγνωστου?κι αν οχι σε ποιες απο αυτες πιστευεις οτι ειναι στην περιοχη του αγνωστου?
  καλησπερα σε ολους!

 10. elzin Says:

  Να μια σοβαρή ερώτηση!
  Το σημείο της αντίληψης μετακινείται στη περιοχή του Γνωστού
  στην επιφάνεια οριζόντια
  και είναι στην ανθρώπινη επικράτεια στο χώρο του υποσυνείδητου του 8ου οίκου και του Σκορπιού
  ενώ στο 12ο και τους Ιχθείς … είναι στο Άγνωστο
  κάθετη η μετακίνηση του στο ανθρώπινο ενεργειακό πλέγμα.

 11. Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Says:

  τι σημαινει το 12ο στους ιχθεις?

  • elzin Says:

   οι Ιχθείς είναι αρχετυπικός 12 οίκος
   ο τελευταίος του ζωδιακού.
   Αλλά κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό ζώδιο στον 12ον του οίκο
   γιατί έχει διαφορετικό ωροσκόπο.
   Πχ ένας ωροσκόπος Σκορπιός…. έχει 12ον… στο Ζυγό.
   και ο Ζυγός ή οι πλανήτες εκεί χρωματίζονται
   από Ιχθυακές δονήσεις και κραδασμούς.

 12. Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Says:

  συνθετη η απαντηση..και χρηζει συναρμολογησης!
  (πρεπει να βρω που λες για τους αρχετυπικους οικους κλπ)
  η μετατοπιση αυτη αν και τυχαια ..παραμενει μετα?
  η μετατοπιση απο παραισθησιογονα ειναι ας πουμε βαθυτερη?ή περισσοτερη?
  κι επισης ειπες οτι γινεται στην περιοχη του γνωστου στο υποσυνειδητο του μυστικιστη σκορπιου.αλλα και το υποσυνειδητο δεν ειναι μια ανεξερευνητη περιοχη του γνωστου?δεν ειναι ενα κομματι αγνωστο και «κρυμμενο» στον ανθρωπο?

 13. elzin Says:

  η μετατοπιση απο παραισθησιογονα ειναι ανεξέλεγκτη
  και απότομη και χαλάει καταστρέφει το σώμα.
  Το προσωπικό υποσυνείδητο είναι μέσα στο άνθρωπο
  στο 8ο οίκο του στο προσωπικό του νησί.
  Το συλλογικό είναι έξω από αυτόν στο 12 οικο
  σε ένα ευρύτερο νησί που τον επηρεάζει….εξωτερικά
  περικλείοντας το.

  • greenlion Says:

   ωχ δηλαδή με Άρη 8ου αν και στο Ζυγό είμαι ερωτικά κυριαρχική;
   και με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Άρη ή του Πλούτωνα αν κατά τύχη ερωτευτώ αλλοίμονο του αν με προδώσει; ερμηνεύω άραγε σωστά;

   • elzin Says:

    ..και μόνο ο Σκορπιός φθάνει!
    τα πλουτώνεια άτομα δεν συγχωρούν την προδοσία
    και καλά κάνουν…!
    Κάτι έχουμε και εμείς …από Σκορπιό βλέπεις
    και τους κατανοούμε….τους βαρείς τύπους του ζωδιακού.

   • greenlion Says:

    και στο συλλογικό 6ος 12ος Δίδυμος Τοξότης μάλλον εδώ είμαι σχετικά ελεύθερη μια κι απουσιάζουν οι πλανήτες…. ή κάνω λάθος;

   • elzin Says:

    Είχες μια σχετική ελευθερία,
    αλλά
    ο Πλούτωνας από διέλευση ενεργοποίησε
    πολλά στοιχεία από το συλλογικό
    με εξαιρετική δυναμική
    οδυνηρή αρκετή
    προετοιμάζοντας την εμφάνιση του
    στο Αιγόκερω και στο ωροσκόπο.

   • greenlion Says:

    ωχ και μετά είμαι υποχρεωμένη να δράσω στον εγκλωβισμένο υδροχόο λέοντα και σε 1ο 7ο αρχετυπικό 5ο 11ο όπου και οι καρμικοί δεσμοί…. Πάει περίπατο η ελευθερία μου ε;

   • elzin Says:

    Εκεί …θα δράσεις με της γνώσης τα νερά τα απελευθερωτικά.
    Στο άξονα Υδροχόου Λέοντος
    Με ωροσκόπο της Γης Υδροχόο και τον Λέοντα στην θεατρική σκηνή
    σε μια ραψωδία καταπληκτική!

   • sofia Says:

    Ερώτημα πρώτο

    Πως τους εννοείται τους βαρείς τύπους του ζωδιακού , ποιοί θεωρούνται βαρείς τύποι κατά την θεωρία σας ?

    Ερώτημα δεύτερο

    Ανταποκρίνεται τελικά στην πραγματικότητα ο χαρακτηρισμός του βαρύ? Με τι κριτήρια και δεδομένα τελικά διακρίνεται και εκτιμάται ότι κάποιος είναι βαρύς χωρίς ουσιαστικά να τον γωρίζεται στην καθημερινότητα του?
    Μήπως τα διαδικτιακά συμπεράσματα είναι απατηλά? Θέτω αυτό το δεύτερο ερώτημα ,επειδή την συγκεκριμένη τύπισσα την γνωρίζω προσωπικά έτη πολλά και έχω μια διαφορετική εκτίμηση.

    Ευχαριστώ.

   • elzin Says:

    Καλημέρα Σοφία!
    Ο χαρακτηρισμός αναφέρεται γενικά στον Σκορπιό
    και τους Πλουτώνιους ανθρώπους που έχουν
    ένα δύσκολο χαρακτήρα
    εξ αιτίας του εκσκαφέα αργού 250 περίπου χρόνια
    περιστροφικού κυριάρχου πλανήτης τους.

    Θα ήταν υπερβολικό να πεις
    ότι γνωρίζεις καλά ένα άνθρωπο μιλώντας μαζί του μόνο ηλεκτρονικά
    αλλά θα ήταν και παρακινδυνευμένο να πεις ότι
    τον γνώρισες επειδή
    …τον ξέρεις χρόνια πολλά.
    Αυτό υποστηρίζει ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «αυγό του φιδιού»!

    Ο άνθρωπος μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα ή δυσάρεστα
    όσο καλά να νομίζεις ότι τον ξέρεις
    ….γιατί και ο ίδιος μπορεί να αγνοεί τον εαυτό του
    ως ένα βαθμό
    και δεν ξέρεις πως θα δράσει ή θα αντιδράσει
    όταν βρεθεί αντιμέτωπος με δύσκολες
    ασυνήθιστες καταστάσεις και επιλογές.

    Ας πούμε ότι κάθε φορά μαθαίνουμε τον εαυτό μας και τους άλλους
    με βήματα προσεχτικά….κρατώντας κάποιες επιφυλάξεις πάντα
    αλλά,
    ποτέ κακοπροαίρετα
    γιατί χρειάζεται να υπάρχει η ευκαιρία να αποδείξει
    κανείς τον καλύτερο εαυτό του
    και να είσαι όμως προετοιμασμένος να δεις
    και τον χειρότερο εαυτό του.

    Οι πλανήτες μετά τον Ζυγό και τα αντίστοιχα ζώδια τους
    είναι δύσκολα
    γιατί αλλάζουν οι δονητικοί κραδασμοί
    μπαίνοντας σε μια κάθετη συνείδηση, αντίληψη και λογική!

   • greenlion Says:

    νάσαι καλά φιλενάδα
    η παρέμβαση σου περί της βαρύτητας των ζωδίων, με έκανε αίφνης να αντιληφθώ μιάν άλλη βαρύτητα σημαντική…..
    Η θέαση των πλανητών Ουρανού Ποσεδώνα και Πλούτωνα ένα μόνο σημαίνει την κάθετη μετακίνηση του σημείου αντίληψης της ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ….κι αυτό ανατρέπει πολλά δεδομένα κι όσο πιό γρήγορα το δεχθούν κάποιοι τόσο καλύτερα γι αυτούς
    καλησπέρα sofia

  • Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Says:

   Ασημένια Μαύρα μου μάτια (Τον άλλο μήνα)

   Τούτο το μήνα τον από-πάνω
   τον από-πάνω, τον παραπάνω

   Αϊτός εβγήκε να κυνηγήσει
   να κυνηγήσει και να γυρίσει

   Δεν εκυνήγαε λαγούς και ελάφια
   μόνο εκυνήγαε δυο μαύρα μάτια

   Μαύρα μου μάτια κι αγαπημένα
   και πώς περνάτε χωρίς εμένα;

   Μαύρα μου μάτια, κόκκινα χείλη
   έβγα μικρή μου στο παραθύρι

   Να ιδείς τον ήλιο και το φεγγάρι
   να ιδείς το νέο που θα σε πάρει

   Γαϊτάνι πλέκω και δεν αδειάζω
   δεν μου βολεί να κουβεντιάζω

   Ανάθεμά το και το γαϊτάνι
   κι απού το πλέκει κι απού το φάνει

   Μαύρα μου μάτια κι αγαπημένα
   και πώς περνάτε χωρίς εμένα;

   για το Βλεμμα
   και τα ματια..

 14. Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Says:

  καληνυχτα
  καλη πανσεληνο να περασετε

 15. elzin Says:

  Καληνύχτα σε όλα τα μαύρα μάτια
  που λάμπουν στο φως του φεγγαριού!
  Μη φύγεις
  και ποτέ μη μ’ αρνηθείς αστέρι μου
  να φέγγεις στο δρόμο μου παντοτινά!

  Τα μαύρα μάτια σου
  όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε
  και την καρδιά μου συγκλονίζουνε
  όταν τα βλέπω μου θυμίζουνε
  κάποια αγάπη μου παλιά

  Μέσα στα μάτια σου
  κοιτάζω κείνη που αγαπούσα μέχρι χτες
  εκείνη που άνοιξε στα στήθια μου πληγές
  τα μαύρα μάτια σου μ’ ανάβουν πυρκαγιές

  Τα μαύρα μάτια σου
  όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε
  και την καρδιά μου συγκλονίζουνε
  όταν τα βλέπω μου θυμίζουνε
  κάποια αγάπη μου παλιά

 16. greenlion Says:

  ΚΑΛΗΜΈΡΑ!
  Είπα να περάσω για λίγο, για μια μικρούλα δόση αναστάτωσης…
  αφού σ αρέσει όπως είπες……..

  • elzin Says:

   Ναι….Ναιιιι!!!
   Yes… yes!
   Si siniora!

   Δεν μας αρέσουν τα χαμομήλια!
   Θέλουμε παρουσίες να μας
   αναστατώνουν
   αφυπνιστικές
   και επαναστατικές!

   Καλημέρα δοσολογική!

 17. sofia Says:

  Την καλησπέρα μου σε όλους!

  Έχω ένα ακόμα ερώτημα.
  Καταρχήν δηλώνω ότι συμφωνώ με την απάντηση elzin <>

  Ερώτημα
  Οι διαδικτιακές συζητήσεις,αναλύσεις φυσικά και έχουν νόημα για πολλούς έχουν και πλάκα θα έλεγα! Μήπως θα είχε όμως περισσότερο νόημα και πλάκα να υπήρχε και η φυσική γνωριμία . Αφού ουτως ή αλλως όπως υποστηρίζει και ο Μπέργκμαν ποτέ δεν μπορείς να γνωρίσεις καλά έναν ανθρωπο, μήπως η φυσική γνωριμία ανθρώπων που συνομιλούν ανώνυμα και απρόσωπα πολλές ώρες και σε καθημερινή βάση στο διαδίκτιο ,οπως συμβαίνει εδώ και σε άλλους παράλληλα δικτιακούς τόπους, βοηθήσει ή προσθέσει μια ακόμα μικρή ίσως ή και μεγάλη κατανόηση, διεύρυνση αφύπνιση κάποιου ή και περισσοτέρων ή και όλων?

 18. elzin Says:

  Καλημέρα Σοφία… σοφή!
  Οπωσδήποτε και το στοιχείο της φυσικής γνωριμίας πρέπει να προστεθεί
  σε μια ανθρώπινη επαφή
  αφού πολλαπλώς κάποια πράγματα έχουν αναλυθεί
  και όλοι οι αναλυτές έχουν ποικιλοτρόπως δοκιμαστεί
  για να μη χαθούν άσκοπα σε μια διαδρομή.

  • sofia Says:

   Καλημέρα

   Διαδρομή= κίνηση. Τα πάντα κινούνται και ρέουν, παραδίνονται ,αφήνονται στην αέναη αυτή κίνηση, ροή, διαδρομή.
   Ποιά η σημασία της πολλαπλής ανάλυσης και των ποικίλων δοκιμασιών ,όταν μια στιγμή είναι αρκετή για τον επαναπροσδιορισμό του σκοπού ? αφού και ο σκοπός είναι διαρκώς μεταβλητός και μεταβαλλόμενος όπως και η διαδρομή.

   • elzin Says:

    Κάποιος από την παρέα μας θέλει να τελειώσει μια δουλειά
    και μια κατάθεση …σε ένα του Δία πουλί.
    Και χρειάζεται να είναι απερίσπαστα συγκεντρωμένος πολύ.
    Και μετά
    …ίσως ασχοληθεί με γνωριμίες και φυσικές επαφές
    πρώτου τύπου,
    αλλά δεν αλλάζει αυτή την απόφαση την αρχική
    γιατί είναι η 12η εντολή σε μια 12η διαδρομή.

    Μια σοφή θεά αυτό του έχει πει!

    Καλημέρα Σοφία ροϊκή!

   • petalouda Says:

    η κινηση προς το σκοπο μπορει να ειναι μεταβλητη
    κι ο Δρομος για την επιτευξη του
    ο αρχικος σκοπος ομως
    αν εχει αποφασιστει με θεληση
    και η προθεση για την επιτευξη του
    δε νομιζω οτι αλλαζει,
    καλημερα Σοφια.
    12η καλημερα elzin

   • petalouda Says:

    μηπως μεχρι να τελειωσει αυτη τη δουλεια
    να γινουμε πιο σιωπηλοι
    ηλεκτρονικα «εμεις»?
    και στην απερισπαστη σιωπη μας να του στελνουμε
    τη δυναμη και την αγαπη μας
    να δωσει την καταθεση στον αετο
    ή στο χελιδονι
    ή στο αηδονι…
    να μη ανησυχει παντως
    χρονος υπαρχει
    καλημερα ειπα?
    γεια σου λιονταρινα!

   • greenlion Says:

    κι όμως…πεταλούδα…
    αν κατα την διάρκεια της διαδρομής μείνεις περισσότερο από όσο απαιτείται,σε κάποιο σημείο, τότε ο αρχικός σκοπός όσο ισχυρός κι αν υπήρξε μεταβάλεται….κάτι θα έχεις συγκρατήσει στην μνήμη σου…περί της ελευθέρας βουλήσεως….

  • petalouda Says:

   καταλαβα
   και μπορει ν΄αραξουμε για 6-7 αιωνες
   στον καναπε μας
   καλησπερα!

   • greenlion Says:

    εκτός κι άν οι 2-7 αιώνες ήδη έχουν εξαντληθεί στην παράταση κι ο αγώνας θα κριθεί ίσως στα…..πέναλτυ…

 19. Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Says:

  καλημερα
  τραγουδι εδω
  παλι
  για το φως που ξημερωνει μεσα απο το σκοταδι μιλαει
  και για τον παλιο ηρωα που εμπνεει ακομα εναν
  ολοκληρο λαο
  και το ονομα του πηρε ο «εξεγερμενος επαναστατικος στρατος του νοτου»,
  εμιλιανο-«αν ζουσε θα ηταν μαζι μας» λενε.
  καλημερα elzin
  -μηπως στο εχω ξαναστειλει????
  δε θυμαμαι……………………………….

  • elzin Says:

   Και να μας τόχεις ξαναστείλει
   και δεν θυμάσαι πολύ
   …δεν μας ενοχλεί καθόλου
   αυτή η κακή μνήμη …η επιλεκτική!

   Καλημέρα Εμιλιάνα ηρωική!

 20. greenlion Says:

  καλημέρα!
  σε φυσικούς και ηλεκτρονικούς φίλους
  σε βιαστικούς και σε συγκρατημένους
  και σε..εξεγερμένους φυσικά

 21. elzin Says:

  Η δύναμη θέλει να είναι παρορμητική με ορμή
  και η διαδρομή μεταβαλλόμενη σε μια σχεδία αυτοσχεδιαστική.
  Αλλά ο στόχος και ο σκοπός σταθερός και αδιαπραγμάτευτος
  γιατί αν τον αλλάξει κάποιος μαζί με την εντολή
  ευθύς αμέσως
  από τις απόρροιες του Αετού θα καταβροχθιστεί.
  Ο Πλούτωνας είναι στην 1η μοίρα του Αιγόκερω
  στο κέντρο του γαλαξία όλο τον κόσμο δονεί.
  Η μοίρα αυτή συνδέεται με δύο Δίδυμους και πολλοί νιώθουν πως
  έχουν συναντήσει την αδελφή ψυχή.
  Τις περισσότερες φορές το αίσθημα είναι αμοιβαίο.
  Όμως χρειάζεται να είναι πολύ προσεχτικοί
  όχι μόνο στο τι λένε και κάνουν
  αλλά και στο τι σκέφτονται γιατί πολλές σκέψεις είναι υλοποιήσιμες.
  Η απόφαση είναι πάντα προσωπική
  κανείς δεν θα τους υποδείξει κάτι ή τι να κάνουν θα τους πει.
  Θα ρωτήσουν τον εαυτό τους
  αν θα μιλήσουν αν θα σωπάσουν
  ή αν θα αράξουν στο καναπέ
  ή θα καταθέσουν κάτι με σε αηδόνι ή πουλί.
  Αυτός « ο κάποιος» μπορεί να είναι οποιοσδήποτε της παρέας
  Ένας… μερικοί ή όλοι…. «εμείς»…
  Καλησπέρα σε αγχωμένους διδύμους φτερωτούς φίλους και φίλες
  που πετούν εδώ και εκεί πάνω σε ένα μαγικό του νου χαλί !

 22. sofia Says:

  Πριν πάω για δουλειά μια πρωινή επίσκεψη και μια καλημέρα!
  Μου τράβηξαν την προσοχή τα παραπάνω σχόλια ,για την υλοποίηση της σκέψης.
  Διαπίστωση : Πραγματικά οι σκέψεις υλοποιούνται !!! Ποιές όμως σκέψεις? ποιός άραγε παράγοντας (ες) ορίζουν την υλοποίηση τους ή τη μη υλοποίηση τους?

 23. elzin Says:

  Καλημέρα σκεφτική Σοφία!

  Να περνάς να μας λες μια καλημέρα
  αφήνοντας την αύρα της σκέψης σου
  με την θαυμαστή σου αρμονία!

  Είμαστε απόγονοι των σκέψεων μας!
  Είμαστε τα παιδιά της!
  Είμαστε ότι σκεφτόμαστε,
  όπως σκεφτόμαστε
  Και ότι ταΐζουμε τον νου μας!
  Με σκουπίδια φτιάχνουμε… σκουπιδότοπο
  Με λουλούδια κήπο
  Με τραγούδια…. χορό και μουσική.
  Ο νους είναι ο φονιάς του πραγματικού
  αλλά είναι και ο δημιουργός της πραγματικότητας.
  Ο Νους υπέρτατος άρχων του Ολύμπου και αρχηγός,
  η σκέψη είναι η Αρχή και ο Λόγος μετά την Σιωπή.

 24. sofia Says:

  Περνάω για να πω μια καληνύχτα!
  Όταν προκύψει ένα αναπάντεχο ξάφνιασμα σε ένα ήδη γνωστό ερώτημα, μια φωτεινή ενέργεια σε κάνει να φλερτάρεις με την ευδαιμονία ,εκείνη την κατάσταση που τα έχεις βρεί με τους δαίμονες σου και έχουν σταματήσει να σε ενοχλούν.
  Όταν αυτό δεν συμβεί όλα είναι τόσο προβλέψιμα και αναμενόμενα.
  Όπως και νάχει ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
  Και επειδή συνηθίζεται να βάζεται τραγουδάκια θα σας πω ένα

  Καληνύχτα.

 25. elzin Says:

  Τι όμορφη και αναπάντεχη έκπληξη Σοφία
  να έχουμε μια καληνύχτα σου
  με ένα τόσο σημειολογικό τραγουδάκι
  με την καινούργια τόσο ευχάριστη ζάλη!

  Χρειάζεται μια ανανέωση στην γνώση
  στο τρόπο που κοιτάζει κανείς τα
  πράγματα για να μη λιμνάζουν τα ύδατα
  και γίνονται βρώμικα.
  Ένα ξάφνιασμα απρόβλεπτο,
  αλλά και ένα σταθερό σημείο αναφορά πάντα
  για να μη χαθεί κανείς
  ….σε ομιχλώδεις θαλασσινές διαδρομές!

  Γιατί είμαστε καράβια …καράβια του Νου
  που ταξιδεύουμε σε θάλασσες βαθιές,
  ….Ακριβή μας Σοφία!

  Παλάτια εμείς θα χτίζουμε στην άμμο
  ποιος λογαριάζει κύμα και καιρό
  κι αν την καρδιά μας την πατάμε χάμω
  εμείς αυτό το λέμε ριζικό
  κι αν την καρδιά μας την πατάμε χάμω
  εμείς αυτό το λέμε ριζικό

  Καράβια είμαστε που ρίχνονται στο κύμα
  που ‘χουν στο αίμα τους αλμύρα και σκουριά
  για μας ο θάνατος και το μεγάλο κρίμα
  είναι να μένουμε δεμένα στη στεριά

  Σκορπάμε τη ζωή ερωτευμένοι
  το «σ’ αγαπώ» το κάνουμε σκοπό
  το τραγουδούν της νύχτας οι χαμένοι
  και τ’ όνειρό τους τραύμα είναι νωπό
  το τραγουδούν της νύχτας οι χαμένοι
  και τ’ όνειρό τους τραύμα είναι νωπό

  Καράβια είμαστε που ρίχνονται στο κύμα
  που ‘χουν στο αίμα τους αλμύρα και σκουριά
  για μας ο θάνατος και το μεγάλο κρίμα
  είναι να μένουμε δεμένα στη στεριά (δις)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: