Τα Φτερά … των πολεμιστών!

by

hera2

 Μία μητέρα και …ένας πατέρας!

…και το παιδί.
Η ποσότητα και η ποιότητα της ενέργειας
Η πολικότητα Καρκίνου-Αιγόκερω
Οι γονείς
Ήρα-Ζευς
Η αφή
Α. Ήρα- Ζευς
Κάθε ανθρώπινο ον, αρχίζει να σχηματίζεται από την στιγμή της σύλληψης και την σύντηξη της ενέργειας ενός ωαρίου και σπερματοζωαρίου, παίρνοντας μαζί την ενέργεια των γονέων του και τα κληρονομικά χαρακτηριστικά.
Αυτή είναι η θυσία που κάνουν οι γονείς για τα παιδιά και είναι καλό αυτή η απόφαση και η πράξη της δημιουργίας ενός καινούργιου ανθρώπου να γίνεται συνειδητά και υπεύθυνα όχι τυχαία και υπακούοντας σε ένα απλό γενετήσιο ένστικτο.
Οι οραματιστές «βλέπουν» στο φωτεινό πλέγμα του ανθρώπου την δημιουργία των παιδιών από την εμφάνιση καφέ και μαύρων κηλίδων, που μερικές φορές υπάρχουν και στο φυσικό σώμα.
Το φύλλο του παιδιού καθορίζεται από τον πιο «δυνατό « ενεργειακά » γονέα κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης και της σύλληψης.
Έτσι «ισχυρές γυναίκες» κάνουν συνήθως αγόρια και αρσενικούς γιούς.
Η απόφαση να γίνει κάποιος πατέρας και μητέρα είναι μια πολύ σημαντική απόφαση και τελεσίδικη. Δεν μπορεί να αναιρεθεί ή να το μετανιώσει …κάποιος, έχοντας δημιουργήσει το παιδί .
Οφείλει να είναι υπεύθυνος για την απόφαση, την πράξη και το αποτέλεσμα
Για πάντα.
Και για αυτό ίσως χρειάζεται πέρα από τα σχολεία των παιδιών να υπάρχουν και σχολεία γονέων.
Η πρωταρχική ποσότητα ενέργειας που έλαβε χώρα εξ αιτίας μιας σεξουαλικής πράξης, υπόθεση 8ου οίκου, του Σκορπιού, συντηρείται για 9 μήνες, στον 4ον οίκο, μητέρα, ρέουσα από τον 10ον οίκο, πατέρα.
Αυτό καθορίζει τις συνθήκες σύλληψης και τις ενδομήτριες εμπειρίες, προσδιορίζοντας την ψυχολογική συναισθηματική και ενεργειακή κατάσταση των γονέων και κατά συνέπεια την βάση υποδομή, το υλικό, που θα αρχίζει να χτίζεται ο καινούργιος νέος άνθρωπος.

Είναι η «προίκα» αυτό το υλικό, η κληρονομικότητα του νέου όντος, που ετοιμάζεται κάποια στιγμή να γεννηθεί, να εμφανιστεί με την μορφή του , παίρνοντας την πρώτη αναπνοή και έχοντας ένα ωροσκόπιο.
Η ζωή ξεκινάει με την σύλληψη και εμφανίζεται με την γέννηση.
Αρχετυπικά, ο 10ος οίκος, είναι ο Βορράς και συνδέεται με τον Αιγόκερω, το ζώδιο της εξουσίας και του πατέρα.
Ο 4ος οίκος είναι ο Νότος, ο Καρκίνος, η μεγάλη μητέρα, που προστατεύει το έμβρυο 9 μήνες και το αναθρέφει με την βοήθεια της τροφού, Γης-Δήμητρας από τον 2ον οίκο.
Η Σελήνη, η μεγάλη ψυχή του κόσμου, η Ήρα και ο κυβερνήτης του 4ου οίκου δείχνουν την ενεργειακή κατάσταση της μητέρας μας, όταν μας κυοφορούσε και τα πρώτα χρόνια της παιδικής ηλικίας, μέχρι την ανάπτυξη του λόγου και του
Ερμή, γύρω στα τέσσερα.
Εκτός από την ποσότητα της ενέργειας που μας έδωσε και την αναπνοή που μπόρεσε να πάρει την στιγμή του οργασμού,
Δείχνουν την ικανότητα της πέψης, της αφομοίωσης της τροφής σαν αποτέλεσμα αυτής της ενεργειακής προσφοράς, του μεταβολισμού, καταβολισμού της διάσπασης και αναβολισμού της σύνθεσης.
Δεν είναι σημαντικό μόνο τι τρώμε αλλά και πόσο έχουμε την δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να αξιοποιήσουμε αυτά τα συστατικά της τροφής που τρώμε.
Τόσο οι ενδομήτριες εμπειρίες όσο και τα βιώματα της παιδικής ηλικίας καθορίζουν την κατοπινή μας εξέλιξη, σαν αποτέλεσμα αυτού του πρωταρχικού δυναμικού.
Του δυναμικού που δείχνει πόσο αποδεκτοί γίναμε από τους γονείς μας και της σχέσης που είχανε μεταξύ τους την εποχή αυτή καθώς και τα συναισθήματα τους.
Τα παιδιά που γεννήθηκαν από ερωτευμένους γονείς, νέους σε επαφή, χωρίς πολλές σεξουαλικές καταχρήσεις, σε επαφή με την φύση και η μητέρα πήρε την αναπνοή την στιγμή της σύλληψης, είναι παιδιά υψηλής ενεργειακής στάθμης.
Συνήθως ΄όμως είμαστε αποτέλεσμα ενός βαριεστημένου έρωτα, γιατί οι γονείς δεν ξέρανε να χειριστούνε σωστά και άψογα την σεξουαλική τους δύναμη και ενέργεια.
Είμαστε υποχρεωμένοι τότε, να βαδίσουμε σε ένα μονοπάτι γνώσης με άψογη χρήση της ενέργειας και των συνηθειών μας
Μια σημαντική μέθοδος για την εξοικονόμηση της είναι η μείωση του εγωισμού και η ανακεφαλαίωση της ζωής μας..
Ο Άθλος του Ηρακλή που κόβει τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας και των αναμνήσεων που ξεφυτρώνουν συνέχεια φανερώνει και την δυσκολία ενός τέτοιου εγχειρήματος.
Η σπηλιά του Κύκλωπα αντιστοιχεί στον ζώδιο του Καρκίνου

και την έξοδο από την σπηλιά -μήτρα,
του Οδυσσέα.
Η αφή είναι η πρώτη και σημαντική αίσθηση για τον άνθρωπο.
Το άγγισμα και μια… ζεστή αγκαλιά!
.
από τα μυστικά μονοπάτια,
της αστρολογίας
…του 21ου Αιώνα
 
ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ
… με τα πολύχρωμα φτερά τους

3484925787_661e72c807_o

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , , ,

3 Σχόλια to “Τα Φτερά … των πολεμιστών!”

 1. LOCKHEART Says:

  Το να φέρεις μια νέα ενσαρκωμένη ψυχή στο κόσμο μόνο ΛΟΓΙΚΗ απόφαση δεν ειναι.

  Πριν φτάσουμε όμως εκεί έχουμε 2 άλλους δρόμος τελειότητος να διανύσουμε ο ένας ειναι η ατομική ολοκλήρωση της προσωπικότητας μας μέσο της αυτογνωσίας της εσωτερικής κάθαρσης και της συνειδισιακής επίγνωση και εν συνεχεία μέσο του καρδιακού συντονισμού αλλά και της λογικής επαναφοράς και ενεργειακής αλληλοσυμπλήρωσης να βρούμε τον άνθρωπο που μαζί τους θα οδηγηθούμε σε ανώτατα συνειδιακά στρώματα εξέλιξης.

  Αργότερα θα έρθει ο καρπός αυτής της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» η οποία θα έχει σαν περιεχόμενο την ΑΓΑΠΗ , ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΤΗΤΑ σε όλο το ενεργειακό , συναισθηματικό και λογικό φάσμα.

  Υστερα θα πάμε στην μετάδοση με ισότητα χωρίς την κατάχρηση του δικαιωματος σαν γονεάς τους στυλ «ειμαι γονιος και ξερω , ειμαι μεγαλυτερος κλπ» ουτε και με το άλλο έγκλημα της κάθε μορφής βίας σωματική ή ψυχολογικής ή και της λεγομενης ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ » Μην μιλάς εισαι μικρός δεν ξέρεις» όλα αυτά προυποθετου ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ με ενωση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και εκδηλωση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

  ΤΑ ΣΕ ΒΗ ΜΟΥ !

 2. elzin Says:

  όλα αυτά προυποθετου ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ με ενωση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και εκδηλωση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
  !!!
  Χείμαρρος είσαι Πολεμιστή και μας αρέσεις!

 3. iparea Says:

  Η Αφή… το άγγιγμα!
  Ο Νους του Ανθρώπου, οι Έρωτες του, οι Ενώσεις του, οι Περιπέτειες του στον Κόσμο των Πλατωνικών Ιδεών.
  Μόνο όταν είναι καθαρός διαυγής μπορεί να «γεννήσει» όμορφα παιδιά, θεούς ημίθεους και ήρωες με λόγο και όπλα αστραφτερά και στην Χώρα των Υλικών Αναγκών.
  Ναδίρ Ζενιθ,
  Νότος Βορράς,
  Νερό Γη,
  η Πύλη της Παρορμητικής Συνείδησης
  της Σύζευξης της Ενέργειας και Ύλης
  στον χωροχρονικό του Σύμπαντος….. Ταγκό.
  Ο Έρως Φάνης, το Ωό!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: